Asiakkaamme kertovat

Lue tästä, mitä asiakkaamme kertovat Heinättimien hankinnan syistä ja automaattien tuomista muutoksista talleillaan.

Tyylikäs ja turvallinen

Tallinpito muuttui Heinätin-heinäautomaattien avulla yhtäkkiä niin helpoksi, että Tuulan alkoi tehdä  mieli hankkia pihaan lisää hevosia.

Heinätin auttoi annostelemaan heinää hevosille yksilöllisemmin

Heinätin-heinäautomaatit poistivat Kpedu Kaustisen oppilaitoksen tallilta huolen hevosten liian pitkästä öisestä ruokintavälistä.

Hyvästi, rumat Ikea-kassit!

Reco Equestrianiin Ahvenanmaalle teetettiin Heinätin-heinäautomaatit mittatilaustyönä helpottamaan tallityöntekijöiden arkea sekä antamaan viimeisen silauksen huippumodernille tallille. Samalla sanottiin hyvästit tallin lattialla lojuville epäesteettisille Ikea-heinäkasseille.

Helpompi arki ja tyytyväiset hevoset

Larva-Jussilan tilalla Etelä-Pohjanmaalla hevosten hyvinvointi on aina ollut prioriteetti numero yksi. Viime syksynä tallin omistaja Riikka Takaneva alkoi miettiä, miten tallin arkirutiineja voisi helpottaa hevosten hyvinvoinnista tinkimättä.

Hyvinvoiva hevonen on suorituskykyisempi

Yhdeksällä kymmenestä kilpahevosesta on jonkinasteinen vatsahaava, jonka oireet eivät aina näy päällepäin. Heinätin-heinäautomaatti mahdollistaa hevosen luonnonmukaisen ruokintarytmin ja ehkäisee suorituskykyä heikentäviä sairauksia. Hevossairauksien erikoiseläinlääkäri hankki Heinättimet omille hevosilleen, koska on nähnyt työssään paljon mahahaavasta kärsiviä hevosia.

”Paras ratkaisu, jonka olen hevosenomistajana tehnyt”

Pälkäneläisellä Koivurinteen issikkatilalla Heinättimet toivat tallinpitäjälle runsaasti lisää vapaa-aikaa ja säästöä. Suurimman ilon tallinpitäjä koki kuitenkin tyytyväisistä ja hyvinvoivista, tiheästi heinää saavista islanninhevosistaan. Puolentoista vuoden kokemus Heinättimistä kertoo, että hevoset ovat hoikistuneet säännöllisten, pienten heinäannosten ansiosta.

Heinätin-automaatti tehostaa työaikaa

Espoolaisen Cypis-tallin yrittäjä Kiti Santamala toteaa, että ruokintakertojen lisääminen on täysihoitotallille myös markkinointietu. Yrittäjä laskee, että 40 hevosen tallin Heinätin-investointi maksaa itsensä takaisin myös säästettynä työaikana.

Heinätin mahdollistaa hevosen luonnonmukaisen ruokailun

Säännöllinen korsirehuruokinta vuorokauden ympäri vähentää hevosen riskiä sairastua sekä lisää hevosen suorituskykyä. Heinätin-heinäautomaatti helpottaa myös tallityöntekijän arkea ja säästää sekä aikaa että rahaa. Heinätinten synnyn taustalla oli yrittäjäperheen oma vatsahaavahevonen.

KIINNOSTUITKO? TILAA UUTISKIRJEEMME SÄHKÖPOSTIISI!