Paalivahti (Haywatch)

Voiko vaivattomampaa ja hevosystävällisempää ruokintaratkaisua toivoa?

Paalivahti on uusin innovaatiomme hevosten heinäruokinnan järjestämiseen mahdollisimman vähällä vaivalla. Paalivahti (Haywatch) on turvallinen ja kestävä ratkaisu hevosten ulkoruokinnan järkeistämiseen. Laitteeseen mahtuu vaivatta noin 400kg kokoinen pyörö- / kanttipaali. Ajastusten mukaan avautuvat ovet takaavat hevosille rajoitetun heinän vapaan heinän tapaan.

Paalivahti on rakennettu laadukkaista, mahdollisimman kotimaisista komponenteista, ja se on suunniteltu mukautumaan asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin. Paalivahtiin voit valita yhden, kaksi tai kolme avautuvaa ovea ja voit ajastaa ovet toimimaan joko kaikki yhtä aikaa tai kaikki eri aikoina vaikkapa kolmen eri tarhan keskellä. Neljäs sivu on uuden paalin asettamista varten.

TURVALLISUUS

Paalivahti toimii 230V AC/DC jännitteellä. Kaikkien liikkuvien ovien alareunoissa on herkät turvareunat, mitkä vaihtavat laskeutuvan oven suunnan ylöspäin, mikäli se ei pääse esteettä laskeutumaan alas. Laite antaa erilaiset äänimerkit ennen ovien avautumista ja sulkeutumista, joten hevoset oppivat nopeasti tunnistamaan milloin ruokinta-aika alkaa ja milloin se päättyy.

Ovien edessä olevat pystysuuntaiset lapatuet ovat liikutettavissa ja muutettavissa vastaamaan omien hevosten tarpeita. Voit myös lisätä tai vähentää ovien alaosissa vaakassa olevia komposiittilautoja syöjien koon mukaan.

HEVOSTEN KOKEMUKSIA

Hevoset oppivat käyttämään laitetta nopeasti. Myös varsat ja aremmat hevoset ovat tottuneet Paalivahdin käyttöön muutamissa päivissä. Voit helposti asettaa esimerkiksi tasa-aika avaukset, jolloin määrittelet itse ruokinta-ajan keston sekä ovien kiinnioloajan. Tämä käy määrittelemällä ruokinta-ajaksi vaikkapa 30 min ja ruokatauoksi 150 min. Käytännössä muuta ei tarvita, jos hevoset asuvat pihatossa ja käyvät syömässä kolmen tunnin välein. Ovet on mahdollista ajastaa myös kaikki erikseen 1 min tarkkuudella. Paalivahti on kokonaisena siirrettävissä oleva ruokintalaite, jossa on pimeän ajalle valaistus.

(Mitat 200 cm x 200 cm x 240 cm)

Tutustu laitteen toimintaan tästä linkistä: Paalivahti in action