Heinätin – rauha mahassa!

Heinätin-heinäautomaatti on ratkaisu hevosten ympärivuorokautisen ruokinnan säännöllistämiseen. Hevosen elimistö hyötyy tiheämmästä heinäruokinnasta, ihmisille hyöty tulee ajan- ja rahansäästön lisäksi tietoisuutena hevosen hyvinvoinnin paranemisesta.

Jokaisessa Heinättimessä on kolme hyllyä heinäannoksille, eli yhdellä täytöllä hevosesi saa kolme ajastettua annosta.

Heinättimen ohjainlaitteeseen on mahdollista syöttää kuusi aikaa, joten sitä voi käyttää esimerkiksi pihatoissa päivä- ja yöruokinnassa ilman erillisiä ajastuksia. Riittää, että Heinättimet täytetään aamuin illoin. Heinätin-heinäautomaatit sekä ohjainlaitteet sietävät hyvin pakkasta.

Heinättimissä ei ole teräviä kulmia eikä osia, mihin hevonen voisi satuttaa itsensä. Lisäksi Heinättimien sähkönkulutus on erittäin pientä.

Heinätin-heinäautomaatin saat yhden hevosen tarpeisiin Single-mallina ja se voidaan vaivattomasti rakentaa kaikista saatavilla olevista Heinättimistä. Akkukäyttöinen Heinätin sisältää kolme ajastettua heinäannosta jakavan kaapin sekä ohjelmoitavan ajastimen.

Useamman hevosen ruokintaan tarjolla ovat Multi mallit. Ne on suunniteltu 1-5 hevosen ja 6-25 hevosen talleihin. Mallit sisältävät tarvittavan määrä Heinätin-kaappeja ja toimivat verkkovirralla sekä yhdellä ohjaimella.

Karsinaan asennettavien Indoor600 ja Indoor700-Heinättimien lisäksi tarjolla ovat ulos asennettavat Heinätin Outdoor sekä käytävien puolelle asennettavat Heinätin Corridor -mallit.

Tutustu Heinätin-malleihin Tuotteet sivulla.

 

Heinätin säästää työaikaa vähintään viisi minuuttia per hevonen. Isommilla talleilla ajansäästö on todennäköisesti vielä suurempi. Laskuri käyttää ajansäästön suureena 5 min / hevonen / vrk.
Laskuri lisää tuntipalkkaan sivukulut kertoimella 1,7.

Reco_Kaisa_Moilanen

Kaisa Moilanen, Reco Equestrian, Åland

Tallillamme ajansäästö on vähintään kaksi tuntia päivässä. Iltatallin tekijä lähtee kotiin, kun hevoset tulevat sisään ja aamulla hevoset pääsevät heti ulos jo syöneinä.” Kaisa Moilanen, Reco Equestrian, Ahvenanmaa

Heinäautomaattien käyttöönotossa pitää olla tarkkana, ettei hevonen säikähdä automaattia. Heinätin-heinäautomaateissa tämä seikka on otettu huomioon. Automaatteihin on lisätty toiminto, jonka avulla hevoset saadaan nopeasti ja turvallisesti koulutettua automaattien käyttäjiksi.

Lähetämme Heinättimen ostaneille koulutusvideon ja annamme hyvät neuvot hevosten totuttamiseksi uuteen huonepalveluun.

Katso tästä Heinätin-automaatin esittelyvideo