Heinätin – rauha mahassa!

Heinätin-heinäautomaatti on ratkaisu hevosten ympärivuorokautisen ruokinnan säännöllistämiseen. Hevosen elimistö hyötyy tiheämmästä heinäruokinnasta, ihmisille hyöty tulee ajan- ja rahansäästön lisäksi tietoisuutena hevosen hyvinvoinnin paranemisesta.

Jokaisessa Heinättimessä on kolme hyllyä heinäannoksille, eli yhdellä täytöllä hevosesi saa kolme ajastettua annosta.

Heinättimen ohjainlaitteeseen on mahdollista syöttää kuusi aikaa, joten sitä voi käyttää esimerkiksi pihatoissa päivä- ja yöruokinnassa ilman erillisiä ajastuksia. Riittää, että Heinättimet täytetään aamuin illoin. Heinätin-heinäautomaatit sekä ohjainlaitteet sietävät hyvin pakkasta.

Heinättimissä ei ole teräviä kulmia eikä osia, mihin hevonen voisi satuttaa itsensä. Sähkönkulutus kuudella annoksella päivässä yhteensä 48 sek/vrk.

Heinätin-heinäautomaatin saat yhden hevosen tarpeisiin Single-mallina. Akkukäyttöinen Heinätin sisältää kolme ajastettua heinäannosta jakavan kaapin sekä ohjelmoitavan ajastimen.

Useamman hevosen ruokintaan tarjolla ovat MultiMallit. Ne on suunniteltu 1-5 hevosen ja 6-25 hevosen talleihin. Mallit sisältävät tarvittavan määrä Heinätin-kaappeja ja toimivat verkkovirralla sekä yhdellä ohjaimella.

Karsinaan asennettavien Indoor-Heinättimien lisäksi tarjolla ovat ulos asennettavat Outdoor-mallit.

Tutustu Heinätin-malleihin Tuotteet sivulla.

 

Heinätin säästää työaikaa vähintään viisi minuuttia per hevonen. Isommilla talleilla ajansäästö on todennäköisesti vielä suurempi. Laskuri käyttää ajansäästön suureena 5 min / hevonen / vrk.
Laskuri lisää tuntipalkkaan sivukulut kertoimella 1,7.

Tallillamme ajansäästö on vähintään kaksi tuntia päivässä. Iltatallin tekijä lähtee kotiin, kun hevoset tulevat sisään ja aamulla hevoset pääsevät heti ulos jo syöneinä.” Kaisa Moilanen, Reco Equestrian, Ahvenanmaa

Heinäautomaattien käyttöönotossa pitää olla tarkkana, ettei hevonen säikähdä automaattia. Heinätin-heinäautomaateissa tämä seikka on otettu huomioon. Automaatteihin on lisätty toiminto, jonka avulla hevoset saadaan nopeasti ja turvallisesti koulutettua automaattien käyttäjiksi.

Lähetämme Heinättimen ostaneille koulutusvideon ja annamme hyvät neuvot hevosten totuttamiseksi uuteen huonepalveluun.

Katso tästä Heinätin-automaatin esittelyvideo