Oy Equine Innovations Ltd

Kulmakorven perhe.

Oy Equine Innovations Ltd

Yrityksemme taustalla on oman hevosemme vaikea vatsahaava, jonka hoidossa kokeiltiin kaikki mahdolliset kikkakolmoset ja –neloset. Ähkyilyt alkoivat joka syksy, kun tarhan vesi alkoi jäätyä. Syntyi jäätymätön vesiastia Vesitin, joka on sittemmin kehittynyt nykyiseen muotoonsa Vesitin Proksi.

Heinättimien tuotekehittely alkoi, kun hevosen niska ja hampaat alkoivat vaatia muunlaista ruokintatapaa kuin heinäverkot. Luonnoton, pää vinossa verkoista syöminen jumiutti hevosen niskaa ja säkän aluetta, mikä vaikeutti harrastamista ja lisäsi hierontakuluja sekä omaa huoltamme hevosen hyvinvoinnista. Verkosta syöminen aiheutti hevoselle myös turhaa stressiä. Heinättimestä haluttiin tehdä mahdollisimman laadukas, koska arvostamme kaikissa tuotteissa pitkää käyttöikää, tyylikästä muotoilua ja toimintavarmuutta.

Halusimme tarjota asiakkaillemme todellisen ratkaisun ensisijaisesti hevosten hyvinvoinnin lisäämiseksi, minkä loistavana sivutuotteena olemme pystyneet myös helpottamaan tallien arkielämää tuntuvasti.

Oy Equine Innovations Ltd on perheyritys, jonka omistavat Katja ja Jarkko Kulmakorpi sekä Katjan äiti Kaija Pietilä. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa, Pirkanmaalla. Vahvuutemme on avoin, innovatiivinen ja rohkea ajattelutapa sekä periksiantamaton asenne. Arvostamme ympäristöä ja tuotamme kaikki tuotteemme kestävän kehityksen periaatteella. Komponentit hankitaan ensisijaisesti Suomesta mahdollisuuksien mukaan. Kannamme vastuumme kaikissa tilanteissa ja haluamme palvella asiakkaamme laadukkaasti alusta loppuun saakka.

Hevosten hyvinvointi ja asiallinen käsittely ovat meille äärimmäisen tärkeitä asioita. Katjalla on vuosien kokemus omista hevosista ja hän on ollut mukana myös Hevostaitoliitto ry:n toiminnassa mm. varapuheenjohtajana ja sitäkin kautta tutustunut hevosten mielen maailmaan ja maastakäsittelyn sekä kouluttamisen tärkeyteen.

Jarkon teknillinen osaaminen sekä kyky suunnitella käytännössä mitä tahansa juontavat juurensa Road Racingin parissa vietetyistä vuosista maailmamestaruustason mekaanikkona ympäri maailman. Kulmakorpien perheeseen kuuluu lisäksi tytär Maia, hevoset Armastus ja Bia sekä kotikylän räyhäkkäin kissa Miuku.