På svenska

Rst-heinatin_the_hayer

Hayer i stall Reco Equestrian, Åland

Höautomaten Hayer – gör livet enklare för dig och din häst!

En höautomat är en bra lösning för automatisk utfodring av hö till hästar mer regelbundet dygnet runt. Hayer är den optimala lösningen för hästar, deras ägare och skötare. Höautomaten Hayer finns tillgänglig i två modeller, Multi och Single, och båda är fullständigt anpassningsbara för olika behov. Multi-modellerna är lämpliga för stall med 1–5 eller 6–25 Hayer-enheter och de batteridrivna Single-modellerna är lämpliga till exempel för enskilda hästar i hyrstall.

Se den här introduktionsvideon för att få en uppfattning om höautomaten Hayers höga kvalitet

När man installerar en automatisk höautomat måste man vara försiktig så att den inte skrämmer hästen. Höautomaten Hayer har utformats med beaktande av detta och den har även en funktion som hjälper dig att lära din häst att använda automaten snabbt och tryggt. Vi tillhandahåller en video och tydliga anvisningar om hur du introducerar din häst för dess nya ”rumsservicesystem”, höautomaten Hayer.

Fylla hö i korridoren. Hayer i stall Reco Equestrian, Åland

För kommersiella stall
+ Med Hayer-höautomater kan du uppgradera ditt serviceutbud till en helt ny nivå.
+ Höautomaten Hayer hjälper dig att optimera tiden och ansträngningen du lägger ned på dagliga göromål, och din personal kan fokusera på manuella uppgifter.
+ Hästarna utfodras oftare, vilket förbättrar deras välbefinnande och hälsa.
+ Företag kan finansiera köpet genom att utnyttja leasingalternativet som erbjuds av deras egna banker.
+ Höautomaten Hayer är kostnadseffektiv och ser dessutom snygg och elegant ut tack vare det breda utbudet av olika färgalternativ.
+ Höautomaten Hayer kommer garanterat att ge dig god avkastning på investeringen.

För hästägare
+ Höautomaten Hayer Single är en praktisk lösning för utfodring av din häst kvällstid i hyrstall.
+ Det är enkelt att dubblera antalet utfodringstillfällen som din häst får dagligen.
+ Batteridrivna Hayer Single kräver inte någon inkoppling och den är enkel att vid behov flytta till en ny box eller ett nytt stall med din häst.
+ Lång batteritid: upp till 10 dagar utomhus i -15 grader.

Tekniska data
Höautomaten Hayer innehåller tre utfodringar av hö med en maximal vikt om cirka 6 kilo per utfodring. Måtten på Hayer-skåpet är 120 x 60 x 60 cm. Höautomaten Hayer är tillverkad av pulverlackerat stål. Alla delar i Hayer finns även tillgängliga som separata reservdelar.
Den har inga vassa kanter eller delar som skulle kunna skada hästen. Elförbrukningen med sex utfodringar dagligen.

Hayer Controller ger dig möjlighet att manövrera 1–5 eller 1–25 Hayer-enheter inomhus och utomhus (IP54). Du kan ange sex (6) tider i styrmanöverdonet, vilket gör den enkel att använda för dag- och nattutfodringar utan att behöva programmera den ytterligare. Se bara till att fylla Hayer-enheterna två gånger per dag. Båda Hayer-höautomaterna och deras styrenheter tål dessutom minusgrader mycket väl.

Garanti
Höautomaten Hayer har en ettårig allmän garanti och Hayer-skåpen en femårig anti-perforeringsgaranti.
Höautomaten Hayer kommer garanterat att ge dig god avkastning på investeringen med tanke på tiden den sparar på dagliga göromål och pengarna du sparar på lönekostnader. Fler utfodringar per dag förbättrar hästarnas övergripande välbefinnande, vilket leder till färre veterinärbesök och således också sparar pengar.

Exempel
Hayer-höautomaterna är fullständigt anpassningsbara efter alla krav – berätta bara för oss vad du behöver, så hittar vi den mest kostnadseffektiva lösningen åt dig!
Nedan ser du exempel på priserna på olika Hayer-konfigurationer:
Hayer Single är en färdig lösning för utfodring av en häst. Enheten levereras färdigmonterad och klar att använda. Leveransen inkluderar en Hayer-enhet för tre utfodringar, en fast styrenhet, ett batteri och en batteriladdare. Den totala kostnaden för den användningsklara Hayer Single är 1 475 euro, inklusive 24 % moms.
En installationsklar konfiguration med fem Hayer-enheter för tre utfodringar och en Hayer Controller5 för ett privatstall kostade totalt 4 680 euro, inklusive 24 % moms.
Med Hayer-höautomatenheter för tre utfodringar kan större stall minska tiden det tar att utfodra med upp till 30 procent. Höet laddas direkt i Hayer-enheterna i stallet, vilket eliminerar behovet av manuell utfodring vid varje utfodringstillfälle och minskar behovet av att sopa stallgången ren från hö eller vänta på att hästarna äter klart på morgonen. En Hayer-enhet för tre utfodringar hjälper också till att uppgradera stallens servicenivå och gör det möjligt att utfodra hästarna regelbundet dygnet runt, vilket är mycket viktigt för hästarnas matsmältningssystem.
Ett större Hayer-system för professionell användning med höautomaterna Hayer Controller25 och 24 för tre utfodringar kostade sammanlagt 20 175 euro, inklusive 24 % moms.

Kontaktinformation
Om du har några som helst frågor, är det bara att skicka iväg ett e-postmeddelande till oss. Vi hjälper gärna till!
info@hevoskeksinnot.fi
Vår kundtjänsttelefon: +358 45 6762 455 (observera att kostnader för långdistanssamtal gäller).

Du kan även skicka din fråga via formuläret nedan: