Seinäteline loimille. Varret saat käännettyä seinää vasten, kun teline on tyhjänä. Loimia kuivatessa voit säätää varsien etäisyyttä toisiinsa.

Teline viidelle loimelle: K930mm x L780mm Hinta alkaen 137€ alv. 0 %.

Teline kolmelle loimelle: K700mm x L950mm 

Teline kuudelle tai kymmenelle loimelle seinäkiinnityksellä tai helposti siirrettävällä rungolla.

Seinätelineen mitat: L 800mm/1400mm K 950mm ja S 900mm.

Pyörillä kulkevan loimitelineen kokonaiskorkeus 2100mm, leveys 800mm, syvyys 900mm. Kuudelle loimelle hinta alkaen 500€ alv. 0 %.

Katso esittelyvideo tästä.

Ergonominen teline kymmenelle loimelle. Telineestä saat käännettyä jokaisen yksittäisen varren alas vaaka-asentoon, jotta loimen asettelu on helppoa etkä tarvitse jakkaraa loimen ripustamiseen.

Pystyyn nostettaessa loimi kuivuu ja vie huomattavasti vähemmän tilaa. Jokaisessa varressa on poikittaisia telineitä joihin saat kätevästi pienempiä tekstiilejä, esim. satulahuopia, kuivumaan tai säilytykseen telineen ollessa pystyasennossa.

Hinta alkaen 654€ alv. 0 %.

Twist-seinäteline on käytännöllinen ratkaisu kymmenen satulahuovan, suojien ja muiden pienempien tekstiilien säilyttämiseen ja kuivaamiseen. Tilaa säästävän telineen kääntyvät varret voidaan taittaa seinää vasten, kun niitä ei käytetä. Helposti koottava teline on valmistettu vahvasta teräsrakenteesta. Väri musta.

Telineen korkeus 900mm ja kannattimet ovat 650mm pitkiä.

Hinta alkaen 119€ alv. 0 %.

Ota yhteyttä ja kysy lisää Growin tuotteista. Autamme mielellämme valitsemaan Sinulle ja tallillesi sopivat ratkaisut.

 

 

Previous Article Next Article