Growi® valmistaa myös erittäin käteviä säilytysratkaisuja kaikkiin hevostallien tarpeisiin. Valikoimaan kuuluvat mm. lukittavia varustekaappeja ja erilaisia kisakaappeja. Kaappeja on saatavilla eri kokoisina. 

Kaappien ovia on saatavilla eri värisinä. Värivaihtoehdot: sininen, valkoinen, vaalean harmaa, antrasiitin harmaa tai pähkinäpuun sävyinen puukuvio.

Hevoskeksijöiden showroomissa on käytössä kaksi kappaletta varustekaappeja koossa 190cm x 60cm. Näissä kaapeissa kaikkien hyllylevyjen syvyyttä voit säätää tarpeittesi mukaan. Oven sisäpuolella olevat suitsitelineet kuuluvat hintaan ja kaapit toimitetaan koottuina. Halutessasi näitä pääset tutkimaan tiloissamme Pinsiössä.

Tuotevalikoima on erittäin laaja, ota siis yhteyttä ja kerro tarpeistasi niin katsotaan juuri Sinulle ja tallillesi sopiva kokonaisuus. Sivuilta www.growi.de voit selata tuotevalikoimaa saksaksi.

 

Hevoskeksijöiden käytössä olevat kaapit. 

Alla esimerkkejä laajasta tuotevalikoimasta:

Varustekaappeja on saatavilla muun muassa: 

kahdella satulatelineellä 1900mm x 600mm.

tai yhdellä 1060mm x 600mm

Esimerkkejä kisakaapeista. Kaapeissa suuret renkaat helpottamassa siirtämistä sekä useita lokeroita, hyllyjä ja telineitä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää Growin tuotteista. Autamme mielellämme valitsemaan Sinulle ja tallillesi sopivat säilytysratkaisut.

Previous Article Next Article