Helppoa kuin heinänjako

Heinätin® on kätevä ja hevosystävällinen heinäautomaatti, jonka avulla tarjoilet hevosellesi helposti ja säännöllisesti heinää ympäri vuorokauden.

Kaikissa Heinätin-automaateissa on heinäannoksille kolmesta kuuteen hyllyä – eli yhdellä täytöllä hevosesi saa vähintään kolme ajastettua heinäannosta vuorokaudessa.

Kaikkiin Heinätin-malleihin on myös saatavilla erilaisia ohjauskeskuksia, joihin voit syöttää tarpeen mukaan 6-12 ruokinta-aikaa. Näin voit hoitaa yhdellä Heinättimellä kätevästi esimerkiksi pihaton päivä- ja yöruokinnat.

Heinätin-automaateissa ei ole teräviä kulmia, eikä osia, joihin hevonen voisi satuttaa itseään. Kaikki Heinätin-heinäautomaatit ja ohjainlaitteet kestävät hyvin pakkasta. Lisäksi niiden sähkönkulutus on erittäin pientä.

  

   

Heinätin® Single

Hevosesi mahan paras kaveri

Heinätin® Single on kätevä, akkukäyttöinen heinäautomaatti, jonka avulla hoidat yhden hevosen säännölliset heinätarjoilut helposti. Single sisältää kolme ajastettua heinäannosta jakavan kaapin sekä kaappiin sisäänrakennetun ohjauskeskuksen, kaksi akkua ja akkujen latauslaitteen. Heinätin Singlen käyttöjännite on 12V/24V.

Heinätin Single voidaan rakentaa kaikista Heinätin-malleista.


Heinätin® Multi

Tyytyväisten mahojen talli

Heinätin® Multin avulla ratkaiset näppärästi useammankin hevosen ruokinnan. Multi- mallit on suunniteltu 1-5 sekä 6-25 hevosen käyttöön. Mallit sisältävät tarvittavan määrän Heinätin®-kaappeja, jotka toimivat samanaikaisesti yhden ohjauskeskuksen kautta. Ohjauskeskus käyttää verkkovirtaa, josta Heinätin®- kaapeille lähtevä jännite on 24V.

  

Heinätin® Paalivahti

Popsittavaa isommallekin porukalle

Heinätin® Paalivahti tarjoaa ratkaisun tiheään ja vaivattomaan pyöröpaaliruokintaan. Tutustu 2019 lanseerattuun Heinätin® Paalivahtiin.

  

Heinättimen käyttöönotto

Varmistathan, että hevonen on tottunut heinäautomaatin käyttöön ennen kuin automaatti käynnistetään.

Heinätin®-heinäautomaatit ovat käyttäjäystävällisiä: ne ovat hiljaisia käytössä ja niiden ohjaimiin on lisätty toiminto, jonka avulla hevoset saadaan nopeasti ja turvallisesti totutettua automaattien tyytyväisiksi käyttäjiksi.

Saat Heinättimen mukana myös kattavat asennus- ja käyttöohjeet sekä hevosen koulutusohjeet. 
   

Hintaesimerkit

Heinätin tuotteista räätälöidään aina asiakkaan tarvetta vastaava kokonaisuus. Alla hintaesimerkkejä suosituimmista laitekokonaisuuksistamme. Koska jokaisen tallin tarpeet ovat yksilölliset, otathan yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tallillesi sopivin ratkaisu.
 

1) Suosituimman Heinätin®-mallin kokonaisuus kotitallille

5 kpl Indoor600
5 kpl 600 suojapuomi
Controller5-ohjain
hyllyhidastimet
ovet ruostumattomasta teräksestä

5 493 € 
 

2) Käytävän puolelta täytettävät Heinätin® Indoor700 kaapit

24 kpl Heinätin® Indoor700
Controller25-ohjain
hyllyhidastimet
ovet ruostumattomasta teräksestä

24 964 € 
 

3) Heinätin® Corridor ja Heinätin® Outdoor -mallit

10 kpl Heinätin® Corridor tai Heinätin® Outdoor
Controller25-ohjain

9 819 € 
 

4) Heinätin® Tee-se-itse -tekniikkapaketti 

Lukkolaitteet viiteen kolmen annoksen DIY Heinättimeen
Controller5-ohjain

1 779 € 

Kaikki hinnat sisältävät alv. 24 %