VERKKOKAUPAN TUOTTEIDEN TOIMITUSKULUT 0 € - Toimitusaika verkkokauppaostoissa yleensä 1-3 päivää!

  
Hevosten hyvinvointia – ja talliarjen sujuvuutta

Kun pitkän linjan hevosihminen Katja ja entinen maailmanmestaruustason moottoripyörämekaanikko Jarkko eivät löytäneet ähky- ja mahahaavaherkän hevosensa terveysongelmiin valmiita ratkaisuja, he kehittivät ne itse. Näin sai alkunsa Oy Equine Innovations Ltd, joka tänä päivänä tarjoaa kattavia ratkaisuja hevosten hyvinvoinnin ja terveyden tueksi.

”Omalla Klerkki-hevosellamme oli vaikea mahahaava ja kokeilimme sen hoitoon kaikki konstit”, kertoo Katja Kulmakorpi, jolla on vuosien kokemus omista hevosista ja joka on ollut mukana myös Hevostaitoliitto ry:n toiminnassa mm. varapuheenjohtajana.

”Lisäksi hevosemme niska ja hampaat alkoivat vaatia muuta ruokintatapaa kuin heinäverkot, sillä luonnoton, pää vinossa syöminen verkosta jumitti niskaa ja sään aluetta, mikä vaikeutti harrastamista ja lisäsi hierontakuluja sekä omaa huoltamme hevosen hyvinvoinnista”, jatkaa Katja.

Kaiken tämän seurauksena Katja ja Jarkko Kulmakorpi alkoivat kehittelemään tuotetta, jonka avulla hevosen ruokintarytmi saataisiin mahdollisimman luonnonmukaiseksi ja hevonen voisi syödä säännöllisesti useita pieniä ruoka-annoksia vuorokaudessa.

”Tuotekehittelyn tuloksena syntyi Heinätin-heinäautomaatti, joka lisää hevosten hyvinvointia – ja loistavana sivutuotteena helpottaa myös tallin arkea, kun heinien pussitukset ja jaot tippuvat työlistalta”, toteaa Jarkko Kulmakorpi, jonka teknillinen osaaminen sekä kyky suunnitella lähes mitä tahansa juontavat juurensa Road Racingin parissa vietetyistä vuosista maailmanmestaruustason mekaanikkona ympäri maailman.


varsa.jpg

 

Sataprosenttisesti suomalaista käsityötä

Hevosten hyvinvointi ja asiallinen käsittely on koko Oy Equine Innovations Ltd -yrityksen toiminnan ydin.

Yrityksen vahvuutena on avoin, innovatiivinen ja rohkea ajattelutapa sekä periksiantamaton asenne. ”Me kannamme vastuumme kaikissa tilanteissa ja haluamme kuunnella ja palvella asiakasta laadukkaasti alusta loppuun saakka”, sanoo Jarkko.

Oy Equine Innovations Ltd suosii kotimaisuutta. ”Me arvostamme ympäristöä ja valmistamme kaikki tuotteemme kestävän kehityksen periaattetta noudattaen Suomessa. Lisäksi kaikki tuotteissamme käytettävät komponentit hankitaan Suomesta mahdollisuuksien mukaan”, sanoo Katja.